Drób/indyk
Elementy drobiu dostępne w naszej ofercie:
- kurczak cały
- udka kulinarne
- ćwiartka
- pałeczki
- udziki
- filet kurczak pojedynczy
- skrzydełka
- porcje rosołowe
- wątróbka drobiowa
- żołądki
- serca
- kura rosołowa
Elementy wołowe
- polędwica wołowa i krzyżowa
- dolna zrazowa
- wołowina b/k zadnia
- górna zrazowa
- ligawa
- łopatka b/k
- rostbef
- pręga
- antrykot
- policzki
- kark
- mielone wołowe
- II wołowa
Wieprzowina
- schab
- karkówka
- szynka
- żeberka
- golonka
- polędwiczki
- łopatka
- boczek surowy, wędzony
- mielone wp
- mielone wp/woł
Indyk
- żołądki
- wątróbka
- filet indyk
- udziec zwykły/trybowany
- skrzydło
- podudzie
Cielęcina
- elementy zadnie
- tusze cielęce
- łopatka
- górka
- podroby cielęce
Kaczka
Elementy mrożone
- kaczka pek/barbarie
- filet
- noga
- flaki